BS BYGG AB - Trygga lösningar

Våra tjänster

Vi på BS BYGG AB erbjuder en rad olika tjänster. Du kan läsa mer om dessa här nedan. Kontakta oss redan idag för en gratis offert.

totalrenovering

Vi på BS Bygg AB utför en rad olika tjänster. Känner du som kund att du vill beställa ett flertal tjänster samtidigt av oss, rekommenderar vi totalrenovering. I en totalrenovering ingår följande: Rivning, stambyten, isolering av väggar och tak, fönstermontering, golvslipning, dragning och reparation av el, köksrenovering, byggnation/renovering av trappor, undertakmontage och fasadarbete.  
Självklart kan du välja att ta bort eller lägga till olika tjänster inom renoveringen. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. 

BS Bygg AB Tjänster Totalrenovering
BS Bygg AB Tjänster Snickeri

snickeri

Vi på BS Bygg AB erbjuder olika typer av tjänster inom snickeri. Kanske funderar du på att bygga en altan vid sommarstugan eller hemma vid? Eller är det kanske dags att bygga det där uterummet du alltid har drömt om? Vi bygger även trappor av olika storlek och behov. Oavsett vilken typ av projekt det rör sig om, så har vi kunskapen och handlaget. Likväl anpassar vi vårt arbete efter dina önskemål och förutsättningar. 

måleri

Är det dags att fräscha upp sovrummet där hemma? Eller behöver kanske köket ny härlig färg? Oavsett om det rör sig om målning i ett eller flera rum, så ordnar vi detta. Vi följer de föreskrifter som finns, samt dina önskemål och förutsättningar. Kontakta oss redan idag, så tar vi hand om målningen åt dig. 

BS Bygg AB Tjänster Måleri
Tjänster BS Bygg AB

tapetsering

Dags för nya härliga tapeter hemma i det nedslitna vardagsrummet eller sovrummet? Vi på BS Bygg AB erbjuder denna tjänst för både små och stora projekt inom tapetsering. Självklart följer vi dina önskemål vad gäller tapetval och placering. Vi kan även komma med förslag och idéer om det önskas. 

golvläggning

Att lägga nya golv kräver både precision och goda kunskaper. Låt oss på BS Bygg AB hjälpa dig med detta. Vi har lång erfarenhet inom området och ser till att allt blir utfört till punkt och pricka. Oavsett om du har egna idéer angående val av golv eller inte, så ser vi till att allt blir som du har tänkt dig. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Tjänster BS Bygg AB golvläggning
Tjänster BS Bygg AB Murning

murning

Murning är oftast både svårt och tidskrävande, samt kräver en hel del kunskap. Vi på BS Bygg AB har utbildning inom området, samt lång erfarenhet av murning av olika slag. Kanske behöver du bygga en ny vägg eller restaurera en gammal? Eller drömmer du kanske om den där snygga murade utegrillen? Oavsett vad det rör sig om, så hjälper vi dig med detta. 

fasadputs

Precis som murning är putsning av fasader både tidskrävande och i vissa fall omständigt. Vi på BS Bygg AB har även lång erfarenhet inom detta område och ser till att utföra arbetet efter de föreskrifter som finns. Oavsett om det rör sig om ett stort eller litet projekt, så tar vi oss an detta. 

Tjänster BS Bygg AB Elinstallation

Elinstallationer

Att dra ny el i hemmet kräver alltid en kontakt med certifierad och kunnig personal. Vi på BS Bygg AB har både utbildning och lång erfarenhet inom detta område. Oavsett om det rör sig om att bytta ut kontakter, dra om gammal el eller eller installera elektronik, så ordnar vi detta. Vi ser till att allt blir utfört på ett korrekt sätt, så att du som kund ska känna dig trygg.

betonggjutning

Vi på BS Bygg AB gjuter betongplattor för olika typer av projekt. Oavsett om det rör sig om en betongplatta för ett kommande garage, ett förråd eller utbyggnad av din villa, så ordnar vi detta. Vi anpassar vårt arbete efter dina idéer och förutsättningar, allt för att uppnå bästa resultat. 
Kontakta oss redan idag, så hjälper vi dig.

Tjänster BS Bygg AB Betonggjutning
plattsättning

Plattsättning kräver mycket precision och kunskap. Vi på BS Bygg AB erbjuder denna tjänst till dig som vill fräscha upp hemmet utan krångel. Vi följer dina önskemål och ser till att lösa allt så smidigt som möjligt. 

Tjänster BS Bygg AB klinker
BS Bygg AB logotype

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.
Fyll i dina uppgifter, samt välj önskad tjänst.
Beskriv gärna ditt projekt lite kort.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy